Studio apartament Mendula 53972, Vrsar, , Rajoni i Istrisë

Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Studio apartament Mendula, Vrsar

Përshkrimi

hartë

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu? Shto shqyrtim
Çmimi sipas kërkesës
Qëndrimi Min është 0 net
Marija Rakovac
+385 99 577 0021
Çmimi sipas kërkesës
Kontakt