Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Shtëpia ŠIROKA 1

Përshkrimi

BASIC INFORMATION: smoking allowed KITCHEN: superficy of the living room and kithcen : 18 m2, kitchen utensils and tableware, cooker - Gas, refrigerator : 50 lit TECHNICAL EQUIPMENT: electricity 12V solar panel, TV, water tank BATHROOM: bathroom with shower: 1, solar boiler, superficy of the bathroom: 2 m2 EXTERIOR: terrace: 30 m2, garden: 200 m2, yard for kids: 200 m2, barbecue, separately entrance, owner rents a boat

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 32 €/natë
Sanjin Žuvela
+385 91 7333 648,+385 98 370 900,+385 20 813 400
Nga 32 €/natë Kontakt