Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Moso A5

Përshkrimi

Ne ofrojmë strehim, të drejtë pranë Tucepi qytetit, në apartamente moderne dhe studiot.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?

Azra

Wednesday, January 3, 2018
Very clean, owners friendly,offering us home made wine on arriving, helpful, close to everything,highly recommended! Thank you for the great stay! Kind regards Azra and Meho
Çmimi sipas kërkesës
Marina Šimić
021623118
Çmimi sipas kërkesës
Kontakt