Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Moso A5

Përshkrimi

We offer accommodation, right beside the city Tucepi, in modern apartments and studios.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?

Azra

e mërkurë, 3 janar 2018
Very clean, owners friendly,offering us home made wine on arriving, helpful, close to everything,highly recommended! Thank you for the great stay! Kind regards Azra and Meho
Çmimi sipas kërkesës
Marina Šimić
021623118
Çmimi sipas kërkesës Kontakt