Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente IRENA A8+2

Përshkrimi

Tucepi është i njohur për plazhin më të gjatë në Riviera Makarska (më shumë se 3 km), me të cilin ka një shëtitore e bukur, në Avenue e pishave. Në qendër të Tucepi shtrihet marina që mund të shqopishtë peshkimit dhe turistike anije dhe jahte, e cila gjithashtu kontribuon në zhvillimin e shpejtë të turizmit në këtë zonë. Kjo është veçanërisht plazhi i bukur i cili shtrihet 3 km dhe i madh si i tillë në Riviera Makarska. Në qoftë se ju vendosni të qëndroni në apartamente Irena garantuar ju mirësinë e ushtrive, si dhe rekomandimet sinqertë për aktivitetet jashtë akomodimit tuaj. Nga të shërbimeve të tjera mund të përmendim parkimi është i lirë. Gjithashtu ju keni një Barbecue. Nëse ju keni një fëmijë të vogël, ju mund të përdorni shtratin e fëmijëve. Fakti që ne kemi shumë të ftuar të moshuar, që është një kënaqësi e madhe për të ri-zbatuar pushimet me ne, ju konfirmoni cilësinë e ofertën tonë dhe strehim.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?

Dejan

Tuesday, July 19, 2016
treba tam isť pozrieť a potom človek pochopí že to nepotrebuje komentár. Skratka výborné na jednotku znovu by som sa tam vrátil. Perfektní domáci.
Nga 10 €/natë
Irena Čović
+3859799902
Nga 10 €/natë
Kontakt