Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Delfin IV

Përshkrimi

Apartamente - Delfin do t'ju japë një pushim të këndshëm dhe të qetë. Ne jemi të vendosur shumë afër detit (plazh me rërë, 5 min Për bukur gji Dracevac -. Plazh lakuriq), ju mund të shijuar diellin ndritshme ose në hijen e pishave. Në qendër të Tučepi ju do të gëzojnë kënaqësitë e kuzhinës shumë restorante. Mirë se vini!

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 45 €/natë
Slobodna Ševelj
+385 21 623 101
Nga 45 €/natë
Kontakt