Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Delfin III, Tučepi

Përshkrimi

Apartamente - Delfin të ju jap një pushim të këndshëm dhe të qetë. Ne jemi të vendosur shumë afër detit (plazh me rërë, 5 min Për bukur gji Dracevac -. Plazh lakuriq), ju mund të shijuar diellin ndritshme ose në hijen e pishave. Në qendër të Tučepi ju do të gëzojnë kënaqësitë e kuzhinës shumë restorante. Mirë se vini!

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?

Aktualisht joaktive

Ky njoftim aktualisht nuk është aktiv. Ne e publikojmë atë vetëm për qëllime referimi. Sidoqoftë pronari mund ta aktivizojë atë së shpejti.

Aktualisht joaktive

Ky njoftim aktualisht nuk është aktiv. Ne e publikojmë atë vetëm për qëllime referimi. Sidoqoftë pronari mund ta aktivizojë atë së shpejti.

Kthehuni më vonë ose shihni reklama të tjera aktive:  Tučepi

Kthehuni më vonë ose shihni reklama të tjera aktive:  Tučepi