Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Delfin II

Përshkrimi

Dolphin Apartments, providing you the option of a peaceful and pleasant holiday, we are located very close to the sea (sandy beach, 5 min. And wonderful bays Dracevac - nude beach), you can enjoy the bright sun or in shade trees. In the center of Tucepi you will enjoy the culinary delights of many restaurants. Welcome!

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 30 €/natë
Slobodna Ševelj
+385 21 623 101
Nga 30 €/natë Kontakt