Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Slavogost, Trogir

Përshkrimi

Dy apartamenteve (3 + 2 bedplaces) 400 m nga qendra e Trogir - trashëgimisë UNESCO 10 m në dyqan ushqimesh dyqan, 30 m në furrë, 200 m në plazh. - Dy apartamente të 35 m2 e përbërë nga një dhomë gjumi me tre shtretër, dhomë që jetojnë me një kuzhinë dhe një banjo. Të jetosh dhomë është me një shtrat për dy persona ekstra. - Pamje nga deti nga të dy apartamente. - Kusht Air, SAT TV, banjo komode, WI-FI - Balkony, tarracë, vend parkimi Apartamente Adresa: Tina Ujevića 106; HR - 21.220 Trogir, KROACI Gjendjen e ajrit, SAT TV, WI-FI, parking, shtëpi e vjetër guri, Pronar: Zharko Gazzari

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 25 - 50 €/natë
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Žarko Gazzari
+385 91 524 65 06
Nga 25 - 50 €/natë
Kontakt
;