Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente 4+1, Sv. Filip i Jakov

Përshkrimi

Shën Filip i Jakov është 4 km larg nga Biograd. Një qytet i vogël dhe port është një nga më të bukur në gjirin Pasman. Banorët e Shën Filipi dhe Jakobit janë të angazhuar kryesisht në bujqësi, vreshtari dhe turizmit. Apartamente familjare Petrina janë të përshtatshme për turizëm dimëror, dhe për shkak të ngrohjes së tyre. Ajrit të freskët, klimë të këndshme dhe të butë mesdhetare, ditë të bukura në dimër, të përshtatshme për trajtimin e problemeve të frymëmarrjes. Duke ecur përgjatë detit, aroma e bimëve Mesdheut apo udhëtim të lehtë biçikletë do të bëjë qëndrimi juaj me Petrina familje shumë të këndshme. Arritja dhe largimit me aeroplan - transferimin e transportit të Shën Zemunik. Philip Jakob Lavanderi - përdorimin e pagesës Hyrje në internet me pagesë

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 30 €/natë
Vlado Petrina
+385 98 99 22 111,+385 23 38 88 01
Nga 30 €/natë
Kontakt