Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente 4+1, Sv. Filip i Jakov

Përshkrimi

Shën Filip i Jakov është një komunë në kuadër të Zadarit County (Apartament Zadarit). Shën Filip i Jakov është një nga vendet më të bukura në bregdetin kroat, e cila është provuar nga çmime të shumta ai ka marrë për rregullimin e tij. Që nga Shën Filip Jakov dhe është në qendër të bregdetit Adriatik, është një logjike që të ketë një lidhje të jashtëzakonshme transportit me shumë qytete dhe qendra (autobus, aeroplan dhe trageteve). Përveç kësaj, në afërsi të parqeve kombëtare dhe natyra do të lejojë turistët të etur për të shijuar natyrën në të gjitha bekimet e saj. Apartamente familjare Petrina janë të përshtatshme për turizëm dimëror, dhe për shkak të ngrohjes së tyre. Ajrit të freskët, klimë të këndshme dhe të butë mesdhetare, ditë të bukura në dimër, të përshtatshme për trajtimin e problemeve të frymëmarrjes. Duke ecur përgjatë detit, aroma e bimëve Mesdheut apo udhëtim të lehtë biçikletë do të bëjë qëndrimi juaj me Petrina familje shumë të këndshme. Arritja dhe largimit me aeroplan - transferimin e transportit të Shën Zemunik. Philip Jakob Lavanderi - përdorimin e pagesës Hyrje në internet me pagesë

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 65 €/natë
Vlado Petrina
+385 98 99 22 111,+385 23 38 88 01
Nga 65 €/natë
Kontakt