Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 90 €/natë
  • Kroacia
  • Zaton (Dubrovnik)
Qëndrimi Min është
2 net
  • 6 Vizitorë
  • 2 Dhoma
  • 1 Tualet
  • 100 m plazh