Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 32 €/natë
 • Kroacia
 • Zadar
 • Borik
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 3500 m Qendra e qytetit
 • 70 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Zadar
 • Borik
Qëndrimi Min është
3 net
 • 6 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Kroacia
 • Zadar
 • Diklo
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 32 €/natë
 • Kroacia
 • Zadar
 • Borik
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 3500 m Qendra e qytetit
 • 70 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Zadar
 • Arbanasi
Qëndrimi Min është
3 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 44 €/natë
 • Kroacia
 • Zadar
 • Borik
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 3500 m Qendra e qytetit
 • 70 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Zadar
 • Diklo
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Kroacia
 • Zadar
 • Borik
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 3500 m Qendra e qytetit
 • 70 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Zadar
 • Borik
Qëndrimi Min është
3 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 800 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Zadar
 • Kolovare
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 45 €/natë
 • Kroacia
 • Zadar
 • Borik
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Zadar
 • Diklo
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 4000 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh