Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Book online Nga 54 €/natë
 • Kroacia
 • Vodice
Qëndrimi Min është
4 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
Nga 13 €/natë
 • Kroacia
 • Vodice
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Book online Nga 65 €/natë
 • Kroacia
 • Vodice
Qëndrimi Min është
4 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Vodice
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 800 m Qendra e qytetit
 • 80 m plazh
Book online Nga 81 €/natë
 • Kroacia
 • Vodice
Qëndrimi Min është
3 net
 • 5 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
Nga 13 €/natë
 • Kroacia
 • Vodice
Qëndrimi Min është
4 net
 • 9 Vizitorë
 • 5 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Book online Nga 55 €/natë
 • Kroacia
 • Vodice
Qëndrimi Min është
3 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
Book online Nga 61 €/natë
 • Kroacia
 • Vodice
Qëndrimi Min është
5 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Vodice
Qëndrimi Min është
1 net
 • 1 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Vodice
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 800 m Qendra e qytetit
 • 80 m plazh
Book online Nga 70 €/natë
 • Kroacia
 • Vodice
Qëndrimi Min është
7 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
Book online Nga 54 €/natë
 • Kroacia
 • Vodice
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet