Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 100 €/natë
  • Kroacia
  • Velika Lešnica (Brod na Kupi)
Qëndrimi Min është
2 net
  • 8 Vizitorë
  • 3 Dhoma
  • 1 Tualet
  • 2000 m Qendra e qytetit
  • 2000 m plazh