Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 25 € / nata
 • Kroacia
 • Trogir
Min Stay
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 25 € / nata
 • Kroacia
 • Trogir
Min Stay
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 35 € / nata
 • Kroacia
 • Trogir
Min Stay
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 45 € / nata
 • Kroacia
 • Trogir
Min Stay
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 70 € / nata
 • Kroacia
 • Trogir
Min Stay
7 net
 • 10 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 40 m plazh
Nga 35 € / nata
 • Kroacia
 • Trogir
Min Stay
7 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 40 m plazh
Nga 150 € / nata
 • Kroacia
 • Trogir
Min Stay
1 net
 • 8 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 45 € / nata
 • Kroacia
 • Trogir
Min Stay
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 45 € / nata
 • Kroacia
 • Trogir
Min Stay
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 45 € / nata
 • Kroacia
 • Trogir
Min Stay
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 65 € / nata
 • Kroacia
 • Trogir
Min Stay
1 net
 • 7 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 60 € / nata
 • Kroacia
 • Trogir
Min Stay
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh