Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 65 €/natë
 • Kroacia
 • Sv. Petar na moru
Qëndrimi Min është
1 net
 • 8 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 70 m plazh
Nga 90 €/natë
 • Kroacia
 • Sv. Petar na moru
Qëndrimi Min është
3 net
 • 10 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 70 m plazh