Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Sv. Filip i Jakov
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 20 €/natë
 • Kroacia
 • Sv. Filip i Jakov
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 65 €/natë
 • Kroacia
 • Sv. Filip i Jakov
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Kroacia
 • Sv. Filip i Jakov
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 65 €/natë
 • Kroacia
 • Sv. Filip i Jakov
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Kroacia
 • Sv. Filip i Jakov
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Sv. Filip i Jakov
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Sv. Filip i Jakov
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Kroacia
 • Sv. Filip i Jakov
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Sv. Filip i Jakov
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Sv. Filip i Jakov
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Sv. Filip i Jakov
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh