Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 50 €/natë
  • Kroacia
  • Sukošan
Qëndrimi Min është
3 net
  • 10 Vizitorë
  • 3 Dhoma
  • 2 Tualet
  • 1000 m Qendra e qytetit
  • 100 m plazh