Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Pelješac
 • Sreser
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Kroacia
 • Pelješac
 • Sreser
Qëndrimi Min është
3 net
 • 30 Vizitorë
 • 16 Dhoma
 • 8 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh