Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 35 €/natë
 • Kroacia
 • Slunj
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh
Nga 13 €/natë
 • Kroacia
 • Slunj
Qëndrimi Min është
1 net
 • 8 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh