Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 55 € / nata
 • Kroacia
 • Rovinj
Min Stay
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 40 € / nata
 • Kroacia
 • Rovinj
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 35 € / nata
 • Kroacia
 • Rovinj
Min Stay
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 40 € / nata
 • Kroacia
 • Rovinj
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 35 € / nata
 • Kroacia
 • Rovinj
Min Stay
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 33 € / nata
 • Kroacia
 • Rovinj
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 700 m plazh
Nga 50 € / nata
 • Kroacia
 • Rovinj
Min Stay
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 700 m plazh
Nga 65 € / nata
 • Kroacia
 • Rovinj
Min Stay
1 net
 • 8 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 700 m plazh
Nga 40 € / nata
 • Kroacia
 • Rovinj
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 700 m plazh
Nga 35 € / nata
 • Kroacia
 • Rovinj
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 700 m plazh
Nga 50 € / nata
 • Kroacia
 • Rovinj
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 700 m plazh
Nga 40 € / nata
 • Kroacia
 • Rovinj
Min Stay
3 net
 • 15 Vizitorë
 • 8 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 900 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh