Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 20 €/natë
 • Kroacia
 • Promajna
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 9 Dhoma
 • 8 Tualet
 • 25 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Promajna
Qëndrimi Min është
5 net
 • 6 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Promajna
Qëndrimi Min është
5 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Book online Nga 67 €/natë
 • Kroacia
 • Promajna
Qëndrimi Min është
5 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet