Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 80 €/natë
 • Kroacia
 • Primošten
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 220 €/natë
 • Kroacia
 • Primošten
Qëndrimi Min është
7 net
 • 20 Vizitorë
 • 8 Dhoma
 • 5 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 80 €/natë
 • Kroacia
 • Primošten
Qëndrimi Min është
7 net
 • 8 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 80 €/natë
 • Kroacia
 • Primošten
Qëndrimi Min është
7 net
 • 8 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Primošten
Qëndrimi Min është
7 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 80 €/natë
 • Kroacia
 • Primošten
Qëndrimi Min është
7 net
 • 8 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 80 €/natë
 • Kroacia
 • Primošten
Qëndrimi Min është
7 net
 • 8 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh