Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 45 €/natë
 • Kroacia
 • Premantura
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Kroacia
 • Premantura
Qëndrimi Min është
3 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh