Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 35 € / nata
 • Kroacia
 • Posedarje
Min Stay
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 35 € / nata
 • Kroacia
 • Posedarje
Min Stay
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 35 € / nata
 • Kroacia
 • Posedarje
Min Stay
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 45 € / nata
 • Kroacia
 • Posedarje
Min Stay
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 45 € / nata
 • Kroacia
 • Posedarje
Min Stay
5 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 50 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh