Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 80 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
1 net
 • 8 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 400 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh
Nga 45 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 600 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
3 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 700 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh