Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 3000 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 59 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
4 net
 • 3 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 600 m plazh
Nga 49 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
4 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 3000 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 46 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh
Nga 59 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
2 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 100 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
6 net
 • 8 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh