Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 120 € / nata
 • Kroacia
 • Ploče
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 80 € / nata
 • Kroacia
 • Ploče
Min Stay
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 80 € / nata
 • Kroacia
 • Ploče
Min Stay
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 120 € / nata
 • Kroacia
 • Ploče
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 65 € / nata
 • Kroacia
 • Ploče
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 129 € / nata
 • Kroacia
 • Ploče
Min Stay
3 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 129 € / nata
 • Kroacia
 • Ploče
Min Stay
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 129 € / nata
 • Kroacia
 • Ploče
Min Stay
3 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 70 € / nata
 • Kroacia
 • Ploče
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 60 € / nata
 • Kroacia
 • Ploče
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 60 € / nata
 • Kroacia
 • Ploče
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 60 € / nata
 • Kroacia
 • Ploče
Min Stay
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh