Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 189 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 45 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 65 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 120 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 129 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
3 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 90 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
2 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 150 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 129 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
3 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh