Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Plat (Dubrovnik)
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 150 m plazh
Nga 80 €/natë
 • Kroacia
 • Plat (Dubrovnik)
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 150 m plazh