Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 55 €/natë
  • Kroacia
  • Pakoštane
Qëndrimi Min është
7 net
  • 18 Vizitorë
  • 4 Dhoma
  • 4 Tualet
  • 200 m Qendra e qytetit
  • 80 m plazh