Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 35 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Vlašići
Qëndrimi Min është
4 net
 • 11 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 150 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Pag
 • Novalja
Qëndrimi Min është
7 net
 • 10 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 50 m plazh
Nga 20 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Vidalici
Qëndrimi Min është
4 net
 • 25 Vizitorë
 • 10 Dhoma
 • 5 Tualet
 • 50 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Pag
 • Grad Pag
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 70 m plazh
Nga 45 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Novalja
Qëndrimi Min është
4 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Novalja
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Povljana
Qëndrimi Min është
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 70 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Košljun
Qëndrimi Min është
7 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 30 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Novalja
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 45 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Grad Pag
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 30 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Mandre
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Grad Pag
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 800 m Qendra e qytetit
 • 70 m plazh