Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 45 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Novalja
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 110 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Novalja
Qëndrimi Min është
7 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 5001 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Novalja
Qëndrimi Min është
6 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 5001 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 160 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Novalja
Qëndrimi Min është
2 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Grad Pag
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 800 m Qendra e qytetit
 • 70 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Povljana
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 160 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Novalja
Qëndrimi Min është
2 net
 • 6 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 150 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Vlašići
Qëndrimi Min është
4 net
 • 11 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 150 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 56 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Grad Pag
Qëndrimi Min është
5 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 45 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Grad Pag
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 30 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Grad Pag
Qëndrimi Min është
7 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 30 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Kroacia
 • Pag
 • Novalja
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh