Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 100 € / nata
 • Kroacia
 • Prožura
Min Stay
7 net
 • 6 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 45 € / nata
 • Kroacia
 • Prožura
Min Stay
7 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 45 € / nata
 • Kroacia
 • Prožura
Min Stay
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 70 € / nata
 • Kroacia
 • Prožura
Min Stay
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 90 € / nata
 • Kroacia
 • Prožura
Min Stay
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 79 € / nata
 • Kroacia
 • Okuklje
Min Stay
3 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 50 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Prožura
Min Stay
7 net
 • 6 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 50 € / nata
 • Kroacia
 • Saplunara
Min Stay
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 80 m plazh
Nga 50 € / nata
 • Kroacia
 • Saplunara
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 150 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 110 € / nata
 • Kroacia
 • Saplunara
Min Stay
3 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 150 m plazh
Nga 80 € / nata
 • Kroacia
 • Okuklje
Min Stay
5 net
 • 5 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 20 m plazh
Nga 100 € / nata
 • Kroacia
 • Sobra
Min Stay
5 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh