Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 100 € / nata
 • Kroacia
 • Mlini (Dubrovnik)
Min Stay
7 net
 • 8 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 300 m plazh
Nga 40 € / nata
 • Kroacia
 • Mlini (Dubrovnik)
Min Stay
7 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m plazh
Nga 30 € / nata
 • Kroacia
 • Mlini (Dubrovnik)
Min Stay
1 net
 • 17 Vizitorë
 • 7 Dhoma
 • 7 Tualet
 • 300 m plazh
Nga 180 € / nata
 • Kroacia
 • Mlini (Dubrovnik)
Min Stay
3 net
 • 12 Vizitorë
 • 5 Dhoma
 • 4 Tualet
 • 800 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh