Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 45 €/natë
 • Kroacia
 • Malinska-Dubašnica
Qëndrimi Min është
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 3000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Malinska-Dubašnica
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 70 m plazh