Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 7 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 80 €/natë
 • Kroacia
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 8 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
3 net
 • 27 Vizitorë
 • 10 Dhoma
 • 9 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh