Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Kornić
Qëndrimi Min është
3 net
 • 6 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Kornić
Qëndrimi Min është
3 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Krk
 • Omišalj
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 4000 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 34 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Njivice
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 125 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Krk
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 60 m plazh
Nga 81 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Krk
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 60 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Malinska
Qëndrimi Min është
2 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Čižići
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 70 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Čižići
Qëndrimi Min është
7 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 100 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Malinska
Qëndrimi Min është
3 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Krk
 • Malinska
Qëndrimi Min është
3 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 60 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Krk
 • Omišalj
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 4000 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh