Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 22 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Njivice
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Krk
 • Baška
Qëndrimi Min është
7 net
 • 12 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 4 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Čižići
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Krk
 • Punat
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Malinska
Qëndrimi Min është
3 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 100 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Malinska
Qëndrimi Min është
3 net
 • 6 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 3000 m Qendra e qytetit
 • 30 m plazh
Nga 17 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Njivice
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 34 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Njivice
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Punat
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Kornić
Qëndrimi Min është
3 net
 • 6 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh
Nga 34 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Krk
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 22 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Njivice
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh