Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Korčula
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Korčula
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Korčula
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Korčula
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 160 €/natë
 • Kroacia
 • Korčula
 • Prižba
Qëndrimi Min është
3 net
 • 12 Vizitorë
 • 5 Dhoma
 • 4 Tualet
 • 3000 m Qendra e qytetit
 • 30 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Korčula
 • Prižba
Qëndrimi Min është
3 net
 • 10 Vizitorë
 • 5 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 48 €/natë
 • Kroacia
 • Korčula
 • Vela luka
Qëndrimi Min është
5 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 4000 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Korčula
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 70 €/natë
 • Kroacia
 • Korčula
 • Prižba
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Kroacia
 • Korčula
 • Korčula
Qëndrimi Min është
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 400 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Korčula
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Korčula
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh