Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Korčula
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Kroacia
 • Korčula
 • Korčula
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 50 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 55 €/natë
 • Kroacia
 • Korčula
 • Vela luka
Qëndrimi Min është
7 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 5001 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Korčula
 • Prižba
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Korčula
 • Prižba
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Korčula
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 7 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Korčula
 • Lumbarda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 35 €/natë
 • Kroacia
 • Korčula
 • Vela luka
Qëndrimi Min është
7 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 5001 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Korčula
 • Korčula
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 150 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Korčula
 • Korčula
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 3500 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 100 €/natë
 • Kroacia
 • Korčula
 • Brna
Qëndrimi Min është
4 net
 • 8 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 30 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Korčula
 • Prigradica
Qëndrimi Min është
2 net
 • 6 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2000 m Qendra e qytetit