Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Ičići
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Ičići
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh