Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Grad Hvar
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Grad Hvar
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 30 m plazh
Nga 20 €/natë
 • Kroacia
 • Grad Hvar
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Grad Hvar
Qëndrimi Min është
3 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Grad Hvar
Qëndrimi Min është
3 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Grad Hvar
Qëndrimi Min është
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m plazh
Nga 20 €/natë
 • Kroacia
 • Grad Hvar
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 20 €/natë
 • Kroacia
 • Grad Hvar
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Grad Hvar
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Grad Hvar
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 90 €/natë
 • Kroacia
 • Grad Hvar
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Grad Hvar
Qëndrimi Min është
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh