Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 120 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Montovjerna
Qëndrimi Min është
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Zaton
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 230 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Konavle
Qëndrimi Min është
7 net
 • 6 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 2001 m plazh
Nga 140 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Slano
Qëndrimi Min është
3 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 5000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 80 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Vrbica
Qëndrimi Min është
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 4000 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Nga 45 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 45 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Zaton
Qëndrimi Min është
2 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 70 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Lapad
Qëndrimi Min është
0 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 4000 m Qendra e qytetit
 • 400 m plazh
Nga 85 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Babin kuk/Lapad
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 2500 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh