Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Drašnice
Min Stay
7 net
 • 10 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Drašnice
Min Stay
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Drašnice
Min Stay
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Drašnice
Min Stay
7 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Drašnice
Min Stay
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Drašnice
Min Stay
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 35 € / nata
 • Kroacia
 • Drašnice
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
Nga 60 € / nata
 • Kroacia
 • Drašnice
Min Stay
1 net
 • 8 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 3 Tualet
Nga 30 € / nata
 • Kroacia
 • Drašnice
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
Nga 35 € / nata
 • Kroacia
 • Drašnice
Min Stay
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet