Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Cavtat
Qëndrimi Min është
2 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 700 m Qendra e qytetit
 • 700 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Cavtat
Qëndrimi Min është
5 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 55 €/natë
 • Kroacia
 • Cavtat
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 100 €/natë
 • Kroacia
 • Cavtat
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Cavtat
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Cavtat
Qëndrimi Min është
3 net
 • 11 Vizitorë
 • 5 Dhoma
 • 5 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh