Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Brseč
Qëndrimi Min është
4 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 110 €/natë
 • Kroacia
 • Brseč
Qëndrimi Min është
4 net
 • 7 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 80 €/natë
 • Kroacia
 • Brseč
Qëndrimi Min është
4 net
 • 5 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh