Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 250 €/natë
 • Kroacia
 • Brodarica
Qëndrimi Min është
8 net
 • 10 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 70 €/natë
 • Kroacia
 • Brodarica
Qëndrimi Min është
7 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Zadar
 • Brodarica
Qëndrimi Min është
0 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 800 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Brodarica
Qëndrimi Min është
7 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Zadar
 • Brodarica
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 800 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh