Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 30 € / nata
 • Kroacia
 • Blace
Min Stay
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 25 € / nata
 • Kroacia
 • Blace
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 30 € / nata
 • Kroacia
 • Blace
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 30 € / nata
 • Kroacia
 • Blace
Min Stay
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 20 € / nata
 • Kroacia
 • Blace
Min Stay
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 30 € / nata
 • Kroacia
 • Blace
Min Stay
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh